The 'Shroom:Issue III/Fun Section

From the Super Mario Wiki
Jump to: navigation, search
Ads keep the MarioWiki independent and free :)

Fun Section

by TheGreatBlockyBoo (Quiz), Plumber, (Riddles) Mario Yoshi NSMBW.pngXzelionETC (Jokes)

Quiz

Can you get a 10/10 on this tough quiz about the Marioverse? Find out! From TheGreatBlockyBoo.

ALL RIGHT! TGBB's First Mario Quiz!

1. How many poses are done by Shroobs in the audience during the Shrooboid Brat battle?
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5

2. Which is NOT a Crystal Star?
A) Sapphire Star
B) Topaz Star
C) Gold Star
D) Emerald Star

3. How many rabbits are in Super Mario 64 DS?
A) 20
B) 24
C) 28
D) 32

4. In SM64DS, what color are Wario's rabbits?
A) Yellow
B) Green
C) Orange
D) Pink

5. In Paper Mario: The Thousand-Year Door, which of these creatures does not appear in the audience?
A) Bob-Omb
B) Crazee Dayzee
C) Bulky Bob-Omb
D) Puni

6. How many Yoshi colors are there?
A) 8
B) 9
C) 10
D) 11

7. In Mario and Luigi: Partners in Time, which of these bosses did NOT have a Cobalt Star Shard?
A) Swiggler
B) Sunnycide
C) Petey Piranha
D) Elder Shrooboid

8. Which cabins on the Excess Express never change the passengers?
A) 003, 004, and 005
B) 001 and 002
C) 006, 007, and 008
D) None, they all change

9. In Mario Superstar Baseball, how many playable characters are there? This is counting the different character colors as different characters.
A) 20
B) 32
C) 40
D) 54

10. How many time holes are in Mario and Luigi: Partners in Time?
A) 7
B) 8
C) 9
D) 10

When you're ready, click "show" to see answers! <showhide>__HIDER__<hide>Answers: 1) B   2) B   3) C   4) C   5) A   6) D   7) B   8) A   9) D   10) C

Your Rating:
0-1: Three words. Play. The. Games.
2-4: You need to increase your Mario knowledge.
5-6: Hmm... Not bad, but not good either. You could very well use some improvement.
7-9: You really know a lot, but there are still a few things in which you lack knowlege.
10: You are a true Mario series fan. You pretty much need no work on your Mario knowledge.
</hide></showhide>

Riddles

Can you figure out who or what is being described in these clever lines? From Plumber, Riddles of the Pipe.

Riddle #1

I used to just sit around all day without moving
Getting fed and tanned was pretty all I was doing
But, then one day, I was changed
You may say I died,
But I prefer "changed"
But at least I could move
I only wish I could walk freely
What/Who am I?

Riddle #2

If you want something destroyed,
I’m your man(?)
I can manhandle anything until it is destroyed
I’m even more destructive than all the Trollers
and their sockpuppets combined (even Peachycakes!)
Tell me where it is, and that will be its last destination before destruction
I’ll even go as far as to having a seizure,
get bombs dropped on me and missiles fired at me
As long as it’s destroyed
So, if you ever need a hand in destroying things,
Just give me a(n) call email
Cause, I prefer to type
Since my speaking isn’t all that great
I can only tell you a few laughs and screams
I’m your man(?)
Who/What am I?

Riddle #3

I kidnapped someone in a video game once, you know
But some people don’t want you to know
Those people say I did not
But another group and I say I did!
Of course, now I don’t do that anymore
But I bet you can’t guess who I am!
You could try to beat videogame to prove you know who I am
But I bet you can’t do it!
Forget the game!
You’d lose anyway!
And even if you did win…
You would never get the best score!
And I only tell who gets 1st place in the high scores!
So ha!
Who/What am I? (You won’t guess)

Ready? Click "show" to see answers! <showhide>__HIDER__<hide>Riddle #1: Roger the Potted Ghost   Riddle #2: Crazy Hand   Riddle #3:Cranky Kong</hide></showhide>

Jokes

These jokes were NOT meant to offend anyone please just have a good laugh. From Great Gonzo.

1. Mario is so powerful the Boogeyman checks the closet for him.
2. Q. What is the only license King Boo needs? A. A Haunting Liscense!

3. Q. If you droppped Mario and Wario off a building who would land first? A. Mario 'cause Wario would have to stop and ask for directions!